16/12/2019 16/12/2019 Τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Πιερίας επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης 12 Δεκεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος.  Μαζί με τον Διευθυντή κ. Ιωάννη Καζταρίδη και τα στελέχη της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης συζήτησε θέματα μείζονος σημασίας που απασχολούν την εκπαιδευτική κοινότητα. Επιπλέον, λόγω της ακαδημαϊκής ιδιότητας του Μητροπολίτη...
16 Δεκεμβρίου, 2019 - 10:12
Τελευταία ενημέρωση: 16/12/2019 - 10:15

Τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας επισκέφθηκε ο Μητρ. Κίτρους

Διαδώστε:
Τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας επισκέφθηκε ο Μητρ. Κίτρους

Τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Πιερίας επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης 12 Δεκεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος. 

Μαζί με τον Διευθυντή κ. Ιωάννη Καζταρίδη και τα στελέχη της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης συζήτησε θέματα μείζονος σημασίας που απασχολούν την εκπαιδευτική κοινότητα. Επιπλέον, λόγω της ακαδημαϊκής ιδιότητας του Μητροπολίτη συζήτησαν και για την ανάγκη ενός σχεδίου ενιαίου εκπαιδευτικού προγράμματος μέχρι την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Γεώργιος αφού ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς για την εγκάρδια υποδοχή τους και για την άρτια και εμπεριστατωμένη ενημέρωση που είχε, εξέφρασε τη βούληση να συνεχιστεί η διαχρονικά στενή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια μεταξύ της τοπικής Εκκλησίας και της Διεύθυνσης με κοινές πρωτοβουλίες και στο μέλλον με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των νέων αλλά και την αντιμετώπιση των σύγχρονων προβλημάτων της νεολαίας στη σημερινή κοινωνία. Κλείνοντας ευχαρίστησε όλους τους εκπαιδευτικούς της Πιερίας «για το εξαίρετο έργο τους, εκπαίδευσης και φροντίδας των παιδιών μας», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

Αξίζει να σημειωθεί τα τελευταία δύο χρόνια οι δύο φορείς μέσω του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως και του Γραφείου Καινοτόμων Δράσεων της Διεύθυνσης πραγματοποίησαν με επιτυχία επιμορφωτικές ημερίδες για τους μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με θέματα τη «Διαχείριση του μαθητικού άγχους» και την «ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων