25/01/2024 25/01/2024 Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και της τεκνοθεσίας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 6:00 το απόγευμα, στo πλαίσιo των Εσπερινών Ομιλιών, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Θείας Αναλήψεως Κατερίνης. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος θα κάνει εμπεριστατωμένη ενημέρωση για τις αποφάσεις...
25 Ιανουαρίου, 2024 - 19:17
Τελευταία ενημέρωση: 25/01/2024 - 19:35

Ενημερωτική εκδήλωση για το νομοσχέδιο του γάμου των ομόφυλων και της τεκνοθεσίας στην Κατερίνη

Διαδώστε:
Ενημερωτική εκδήλωση για το νομοσχέδιο του γάμου των ομόφυλων και της τεκνοθεσίας στην Κατερίνη

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και της τεκνοθεσίας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 6:00 το απόγευμα, στo πλαίσιo των Εσπερινών Ομιλιών, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Θείας Αναλήψεως Κατερίνης.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος θα κάνει εμπεριστατωμένη ενημέρωση για τις αποφάσεις της πρόσφατης Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων