15/11/2018 15/11/2018 Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και ο Δήμος Κατερίνης  διοργανώνουν έκθεση φωτογραφίας σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος και τον Καθεδρικό Ιερός Ναός Θείας Αναλήψεως Κατερίνης  από την  Κυριακή 18 Νοεμβρίου έως και τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου στην Αστική Σχολή Κατερίνης. Η έκθεση που εντάσσεται στα «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2018», έχει θέμα: «Ο Καθεδρικός...
15 Νοεμβρίου, 2018 - 16:24

I.Μ Κίτρους : “Αικατερίνεια 2018”

Διαδώστε:
I.Μ Κίτρους : “Αικατερίνεια 2018”

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και ο Δήμος Κατερίνης  διοργανώνουν έκθεση φωτογραφίας σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος και τον Καθεδρικό Ιερός Ναός Θείας Αναλήψεως Κατερίνης  από την  Κυριακή 18 Νοεμβρίου έως και τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου στην Αστική Σχολή Κατερίνης.

Η έκθεση που εντάσσεται στα «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2018», έχει θέμα: «Ο Καθεδρικός Ναός της πόλης: Χθες και Σήμερα» και θα εγκαινιαστεί την Κυριακή 18 Νοεμβρίου και ώρα 7 το απόγευμα.

Οι επισκέπτες θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να θαυμάσουν φωτογραφίες κατά τη θεμελίωσή του Ναού το 1978, της τελετής των εγκαινίων, προγενέστερες αλλά και μεταγενέστερες των δύο αυτών περιόδων, εξωτερικού και εσωτερικού χώρου, αρχιτεκτονικές, τοπίου και δρόμου, ενθρονίσεις Μητροπολιτών, επισκέψεις προκαθημένων, δράσεις, τελετές ιερών μυστηρίων, κ.ά.

Οι ώρες λειτουργίας της Έκθεσης είναι το πρωί 10 – 12 και το απόγευμα 5.30-8.30.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων