01/02/2019 01/02/2019 Μια έκθεση ζωγραφικής αλλιώτικη από τις άλλες, με πρωταγωνιστές τα παιδιά και με θέμα: «Η Ενορία μου» άνοιξε τις πύλες της, την Τρίτη 29 Ιανουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος «Ο Άγιος Φώτιος». Η έκθεση εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Φώτια 2019» και διοργανώνεται από το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς...
01 Φεβρουαρίου, 2019 - 8:48

«Η Ενορία μου» από την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους

Διαδώστε:
«Η Ενορία μου» από την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους

Μια έκθεση ζωγραφικής αλλιώτικη από τις άλλες, με πρωταγωνιστές τα παιδιά και με θέμα: «Η Ενορία μου» άνοιξε τις πύλες της, την Τρίτη 29 Ιανουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος «Ο Άγιος Φώτιος». Η έκθεση εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Φώτια 2019» και διοργανώνεται από το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως.
Το ενδιαφέρον και η ανταπόκριση υπήρξε εντυπωσιακή, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν δεκάδες παιδικές ζωγραφιές με τις πιο ευφάνταστες και εύστοχες εικόνες.
Την έκθεση επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, ο οποίος χαρακτηριστικά δήλωσε: «Είναι πολύ όμορφη αυτή η δραστηριότητα και οφείλω να συγχαρώ τον Υπεύθυνο του Γραφείου Νεότητας

Αρχιμανδρίτη π. Διονύσιο Γκόλια, όλα τα στελέχη του κατηχητικού έργου της Ιεράς μας Μητροπόλεως και όλα τα παιδιά που συμμετείχαν . Είμαι βέβαιος ότι τα παιδιά θα θυμούνται πάντοτε με χαρά την συμμετοχή τους, το πόσο μεγάλη σημασία έχει η Ενορία για τη ζωή μας. Τα παιδιά μέσα από τις ζωγραφιές τους, στέλνουν σ’ εμάς, ιδίως, τα μηνύματά τους, μηνύματα αληθινά και αυθεντικά που πηγάζουν από τον αυθορμητισμό και την καθαρή και αγνή τους σκέψη. Μηνύματα τα οποία θα μας βοηθήσουν να ανακαλύψουμε τον σημαντικό και σπουδαίο ρόλο που η Ενορία καλείται, μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει στη σημερινή εποχή».
Όλα τα έργα των παιδιών των Κατηχητικών Συνάξεων θα εκτεθούν έως και 6 Φεβρουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο «Άγιος Φώτιος», Δευτέρα με Κυριακή, από τις 11π.μ. μέχρι τις 1μ.μ. και από 5μ.μ. έως 8μ.μ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων