18/11/2022 18/11/2022 Από την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Πλαταμώνος και Κατερίνης ανακοινώθηκε ότι στο πλαίσιο της εβδομάδος των εορτών της πολιούχου Αγίας Αικατερίνης, την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στις 5.15 το απόγευμα στα προπύλαια του Ι. Καθεδρικού Ναού Θ. Αναλήψεως θα γίνει η Υποδοχή της Ι. Εικόνος Παναγίας «Ρίζης του Ιεσσαί», προσφυγικού κειμηλίου εκ της Ανατολικής Θράκης καί φυλασσομένης...
18 Νοεμβρίου, 2022 - 9:53
Τελευταία ενημέρωση: 18/11/2022 - 9:31

Η Κατερίνη υποδέχεται την Εικόνα Παναγίας «Ρίζης του Ιεσσαί»

Διαδώστε:
Η Κατερίνη υποδέχεται την Εικόνα Παναγίας «Ρίζης του Ιεσσαί»

Από την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Πλαταμώνος και Κατερίνης ανακοινώθηκε ότι στο πλαίσιο της εβδομάδος των εορτών της πολιούχου Αγίας Αικατερίνης, την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στις 5.15 το απόγευμα στα προπύλαια του Ι. Καθεδρικού Ναού Θ. Αναλήψεως θα γίνει η Υποδοχή της Ι. Εικόνος Παναγίας «Ρίζης του Ιεσσαί», προσφυγικού κειμηλίου εκ της Ανατολικής Θράκης καί φυλασσομένης στον Ι. Ναό Αγ. Παντελεήμονος Κορινού.

Στη συνέχεια θα ψαλεί ο Πανηγυρικός Εσπερινός της εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου, στον οποίο ομιλητής θα είναι ο π. Μιχαήλ Κόνιας, Καθηγητής της Αν. Εκκλησιαστικής Ακαδημίας που θα αναπτύξει το θέμα: «Χαρίσματα και αρετές της Παναγίας μας».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων