06/11/2020 06/11/2020 Η ΤΕΛΕΣΗ ΙΕΡΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ ΚΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ (LOCKDOWN) θα έχουν ως εξής, βάσει της επισήμου ανακοινώσεως εκ μέρους της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Παλαταμώνος: Σε συνέχεια της επιβολής του μέτρου απαγόρευσης της κυκλοφορίας (lockdown), γίνονται γνωστά τα εξής: 1. Οι Ιεροί Ναοί θα παραμείνουν...
06 Νοεμβρίου, 2020 - 17:32
Τελευταία ενημέρωση: 06/11/2020 - 17:03

Η τέλεση Ακολουθιών μετά το “Lockdown” στη Μητρόπολη Κίτρους

Διαδώστε:
Η τέλεση Ακολουθιών μετά το “Lockdown” στη Μητρόπολη Κίτρους

Η ΤΕΛΕΣΗ ΙΕΡΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ ΚΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ (LOCKDOWN) θα έχουν ως εξής, βάσει της επισήμου ανακοινώσεως εκ μέρους της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Παλαταμώνος:

Σε συνέχεια της επιβολής του μέτρου απαγόρευσης της κυκλοφορίας (lockdown), γίνονται γνωστά τα εξής:
1. Οι Ιεροί Ναοί θα παραμείνουν ανοιχτοί, προκειμένου να τελούνται καθημερινά οι ιερές ακολουθίες.
2. Η Θεία Λειτουργία θα τελείται από 7.30 έως 9.00 το πρωί, χωρίς συμμετοχή πιστών.
3. Οι πιστοί θα μπορούν να προσεύχονται ή να μεταλαμβάνουν μετά το πέρας της Θ. Λειτουργίας, τηρώντας όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας (τήρηση αποστάσεων, χρήση μάσκας κ.λπ.).
4. Δεν θα τελεσθούν Αγρυπνίες και οι διπλές Θ. Λειτουργίες.
5. Τα Ιερά Μυστήρια, οι Νεκρώσιμες Ακολουθίες και τα σχετιζόμενα με αυτές θα τελούνται υπό την προϋπόθεση της περιορισμένης συμμετοχής (9 πρόσωπα), οπωσδήποτε κατόπιν συνεννοήσεως.
6. Αναστέλλεται η πραγματοποίηση Εσπερινών Ομιλιών, Κύκλων Μελέτης Αγίας Γραφής, Κατηχητικών Συνάξεων, καθώς και η λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής και συναφών δραστηριοτήτων.
7. Συνεχίζεται η λειτουργία των Καθημερινών Συσσιτίων και των λοιπών φιλανθρωπικών δομών.
8. Απαγορεύονται οι επισκέψεις στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων