09/04/2024 09/04/2024 Ξεκίνησε την Παρασκευή 5 Απριλίου η καινοτόμα δράση έρευνας κοινής γνώμης στους Ιερούς Ναούς της Κατερίνης που υλοποιούν η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος και το Τμήμα Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος. Η δράση λαμβάνει χώρα με τη μέριμνα του Σεβασμιωτάτου κ. Γεωργίου, στο πλαίσιο του συμφώνου συνεργασίας που είχε υπογραφεί μεταξύ...
09 Απριλίου, 2024 - 8:10

Ξεκίνησε η καινοτόμα δράση Έρευνας Κοινής γνώμης στους Ιερούς Ναούς της Κατερίνης

Διαδώστε:
Ξεκίνησε η καινοτόμα δράση Έρευνας Κοινής γνώμης στους Ιερούς Ναούς της Κατερίνης

Ξεκίνησε την Παρασκευή 5 Απριλίου η καινοτόμα δράση έρευνας κοινής γνώμης στους Ιερούς Ναούς της Κατερίνης που υλοποιούν η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος και το Τμήμα Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος.

Η δράση λαμβάνει χώρα με τη μέριμνα του Σεβασμιωτάτου κ. Γεωργίου, στο πλαίσιο του συμφώνου συνεργασίας που είχε υπογραφεί μεταξύ της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος και του Πανεπιστημιακού αυτού Τμήματος.

Η έρευνα, μια διασύνδεση μεταξύ της ερευνητικής κοινότητας και της τοπικής Εκκλησίας, ξεκίνησε από τον Ιερό Καθεδρικό Ναό Θείας Αναλήψεως Κατερίνης και τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος με την ενεργή συμμετοχή των φοιτητών του Τμήματος Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας και θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες, κατά τη διάρκεια των Ακολουθιών, και σε άλλους Ενοριακούς Ναούς της Κατερίνης, έχοντας ως αντικείμενο την αποτύπωση των απόψεων αλλά και της μέχρι σήμερα γνώσης και πληροφόρησης της κοινής γνώμης για το πολυσχιδές έργο της Ιεράς Μητροπόλεως.

Υπεύθυνοι για την επίβλεψη της όλης διαδικασίας είναι ο Καθηγητής του Τμήματος κ. Δημήτρης Φωλίνας, ο Επίτιμος Καθηγητής κ. Βαγγέλης Καραβαγγέλης και ο Αρχιερατικός Επίτροπος Κατερίνης Πρωτοπρεσβύτερος π. Αθανάσιος Μαρινόπουλος.

Η έρευνα αυτή θα αναπτυχθεί σε όλα τα γνωστικά αντικείμενα και σε όλους τους τομείς που μπορεί η επιστημονική γνώση και η έρευνα να αξιοποιηθεί για την ανάπτυξη και υποστήριξη των δομών της τοπικής Εκκλησίας με σημαντικό όφελος για τον ιερό κλήρο της Ιεράς Μητροπόλεως και τους Πιεριείς σε όλα τα επίπεδα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων