21/09/2023 21/09/2023 Από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 23-24 Σεπτεμβρίου 2023 ξεκινούν οι Κατηχητικές Συνάξεις στις Ενορίες και τα Πνευματικά κέντρα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος. Όπως αναφέρεται από την Ιερά Μητρόπολη “με την μέριμνα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Γεωργίου, πολλοί κατηχητές με ζήλο και διάθεση για προσφορά θα βοηθήσουν τα παιδιά και τους νέους μας να...
21 Σεπτεμβρίου, 2023 - 14:10
Τελευταία ενημέρωση: 21/09/2023 - 14:11

Ξεκινούν οι Κατηχητικές Συνάξεις στη Μητρόπολη Κίτρους

Διαδώστε:
Ξεκινούν οι Κατηχητικές Συνάξεις στη Μητρόπολη Κίτρους

Από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 23-24 Σεπτεμβρίου 2023 ξεκινούν οι Κατηχητικές Συνάξεις στις Ενορίες και τα Πνευματικά κέντρα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Όπως αναφέρεται από την Ιερά Μητρόπολη “με την μέριμνα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Γεωργίου, πολλοί κατηχητές με ζήλο και διάθεση για προσφορά θα βοηθήσουν τα παιδιά και τους νέους μας να βρουν την πηγή της χαράς που είναι ο Χριστός.
Σε μια κοινωνία που βάλλεται από παντού, σε ένα σύγχρονο μεταβαλλόμενο κόσμο, σε μια εποχή αμφισβήτησης των αξιών, η Εκκλησία έχει λόγο καθαρό και ακέραιο. Λόγο που πηγάζει από το Ευαγγέλιο και έχει λύσεις για όλα τα προβλήματα.
Η Ιερά Μητρόπολή μας προσκαλεί τους γονείς να εμπιστευτούν τα παιδιά τους στις Κατηχητικές Συνάξεις της Εκκλησίας μας που είναι η κιβωτός της σωτηρίας”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων