02/10/2023 02/10/2023 Η 12η Εμποροβιοτεχνική Εκθεσιακή Δραστηριότητα Πιερίας-Κεντρικής Μακεδονίας έκλεισε την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου τις πύλες της και η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος συμμετείχε δυναμικά για ακόμη μια στη μεγαλύτερη συνάντηση του επιχειρηματικού κόσμου της Κεντρικής Μακεδονίας. Η Έκθεση έλαβε χώρα από Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου έως και Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023, στις εγκαταστάσεις του Δήμου...
02 Οκτωβρίου, 2023 - 9:16

Μεγάλη επισκεψιμότητα και ενδιαφέρον στο περίπτερο της Μητροπόλεως Κίτρους στην 12η Εμποροβιοτεχνική Εκθεσιακή Δραστηριότητα Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας

Διαδώστε:
Μεγάλη επισκεψιμότητα και ενδιαφέρον στο περίπτερο της Μητροπόλεως Κίτρους στην 12η Εμποροβιοτεχνική Εκθεσιακή Δραστηριότητα Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας

Η 12η Εμποροβιοτεχνική Εκθεσιακή Δραστηριότητα Πιερίας-Κεντρικής Μακεδονίας έκλεισε την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου τις πύλες της και η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος συμμετείχε δυναμικά για ακόμη μια στη μεγαλύτερη συνάντηση του επιχειρηματικού κόσμου της Κεντρικής Μακεδονίας.

Η Έκθεση έλαβε χώρα από Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου έως και Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023, στις εγκαταστάσεις του Δήμου Κατερίνης, στον Οικισμό Ανδρομάχης, με διοργανωτές το Επιμελητήριο Πιερίας, την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και το Δήμο Κατερίνης.

Το καλαίσθητο περίπτερο της Ιεράς Μητροπόλεως ξεχώρισε για τη μεγάλη του επισκεψιμότητα. Σε μια ειδικά διαμορφωμένη κατασκευή παρουσιάστηκε το δίκτυο φιλανθρωπίας και αλληλεγγύης που λειτουργεί καθημερινά στην Ιερά Μητρόπολη με διάφορες δομές κοινωνικού χαρακτήρα, όπως τα Καθημερινά Συσσίτια «Άρτος ο Επιούσιος», το Εκκλησιαστικό Γηροκομείο, το Κοινωνικό Παντοπωλείο «Ο Τροφοδότης», η Τράπεζα Αγάπης διανομής ρούχων «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων», το Κοινωνικό Φροντιστήριο, το Κέντρα Φιλοξενίας παιδιών και νέων στον Ξενώνα Σβορώνου, κ.ά.

Επιπλέον προβλήθηκε το πολυσχιδές και σημαντικό έργο που υλοποιείται στην πνευματική και πολιτιστική καλλιέργεια καθώς και στη θωράκιση της νεολαίας, μέσω του Γραφείου Νεότητας και της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής και Παραδοσιακών Οργάνων «Όσιος Διονύσιος ο εν Ολύμπω».

Παράλληλα, οι εκατοντάδες επισκέπτες ενημερώθηκαν για τις δράσεις της τοπικής Εκκλησίας για την ανάδειξη και προώθηση των προσκυνηματικών περιηγήσεων μέσω πληροφοριακών εντύπων, προωθητικού υλικού κ.ά.

Με αφορμή τη λήξη της Έκθεσης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος ευχαρίστησε και συνεχάρη τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου, την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου και τον Δήμαρχο Κατερίνης κ. Κωνσταντίνο Κουκοδήμο για την εξαιρετική διοργάνωση, καθώς και τους ιερείς και τους εθελοντές της τοπικής Εκκλησίας για τη συνολική παρουσία τους αλλά και την καθημερινή υποστήριξη της λειτουργίας του περιπτέρου καθ’ όλη τη διάρκεια της Έκθεσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων