23/10/2020 23/10/2020 Την Τρίτη 3 Νοεμβρίου εορτάζει τα Ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, στην ανακομιδή του ιερού λειψάνου του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου. Οι ιερές ακολουθίες θα τελεστούν στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ν. Περιστάσεως Κατερίνης σύμφωνα με το εξής πρόγραμμα: ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 18:00 Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός (Μετά...
23 Οκτωβρίου, 2020 - 15:08
Τελευταία ενημέρωση: 23/10/2020 - 15:29

Ο Μητροπολίτης Κίτρους κ. Γεώργιος εορτάζει τα Ονομαστήριά του

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Κίτρους κ. Γεώργιος εορτάζει τα Ονομαστήριά του

Την Τρίτη 3 Νοεμβρίου εορτάζει τα Ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος, στην ανακομιδή του ιερού λειψάνου του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου.

Οι ιερές ακολουθίες θα τελεστούν στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ν. Περιστάσεως Κατερίνης σύμφωνα με το εξής πρόγραμμα:

ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

18:00 Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός

(Μετά το πέρας του Εσπερινού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος θα δεχθεί τις ευχές του εκκλησιάσματος εντός του Ιερού Ναού)

ΤΡΙΤΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

07:30 Ὄρθρος και Αρχιερατικό Συλλείτουργο

(Μετά την απόλυση της Θ. Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Γεώργιος θα δεχθεί τις ευχές του εκκλησιάσματος εντός του Ιερού Ναού)

Λόγω των περιοριστικών μέτρων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος δεν θα δεχθεί ονομαστήριες ευχές στο Επισκοπείο Κατερίνης.

Θερμή παράκληση οι ευχές να μην συνοδεύονται από άνθη ή δώρα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων