12/06/2020 12/06/2020 ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΙΤΡΟΥΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ – Τo Σάββατο 13 Ιουνίου και ώρα 8.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί Ιερά Παράκληση ενόψει των πανελληνίων εξετάσεων στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Θείας Αναλήψεως χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου κ. Γεωργίου. Η Εκκλησία μας ως φιλόστοργος μητέρα αυτές τις ημέρες στέκεται και προσεύχεται για όλα τα παιδιά που καλούνται να εξεταστούν...
12 Ιουνίου, 2020 - 19:45
Τελευταία ενημέρωση: 12/06/2020 - 19:17

Ο Μητροπολίτης Κίτρους σε Παράκληση για τις Πανελλήνιες

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Κίτρους σε Παράκληση για τις Πανελλήνιες

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΙΤΡΟΥΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ – Τo Σάββατο 13 Ιουνίου και ώρα 8.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί Ιερά Παράκληση ενόψει των πανελληνίων εξετάσεων στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Θείας Αναλήψεως χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου κ. Γεωργίου.

Η Εκκλησία μας ως φιλόστοργος μητέρα αυτές τις ημέρες στέκεται και προσεύχεται για όλα τα παιδιά που καλούνται να εξεταστούν και να τους δώσει τα πνευματικά εφόδια αλλά και τη δύναμη για τον αγώνα τους. Προσκαλούνται οι μαθητές, οι γονείς, οι συγγενείς και όποιος άλλος επιθυμεί να παραστεί, ώστε να ενωθούν οι προσευχές όλων για την επιτυχία των υποψηφίων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων