12/12/2019 12/12/2019 Την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους κ. Γεώργιος πραγματοποίησε ποιμαντική επίσκεψη στον Άγιο Σπυρίδωνα με την ευκαιρία της πανηγύρεως του χωριού. Συγκεκριμένα, χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό και στη συνέχεια χειροθέτησε Διακονητές τους Ιερόπαιδες της Ενορίας Κυριάκο Πυργιώτη, σπουδαστή, Χρήστο Παχή, φοιτητή, και Χρήστο Τουμαρά, μαθητή λυκείου. Με την ευκαιρία της Πανηγύρεως...
12 Δεκεμβρίου, 2019 - 10:51
Τελευταία ενημέρωση: 12/12/2019 - 11:08

Ο Μητροπολίτης Κίτρους στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Σπυρίδωνα

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Κίτρους στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Σπυρίδωνα

Την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους κ. Γεώργιος πραγματοποίησε ποιμαντική επίσκεψη στον Άγιο Σπυρίδωνα με την ευκαιρία της πανηγύρεως του χωριού.

Συγκεκριμένα, χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό και στη συνέχεια χειροθέτησε Διακονητές τους Ιερόπαιδες της Ενορίας Κυριάκο Πυργιώτη, σπουδαστή, Χρήστο Παχή, φοιτητή, και Χρήστο Τουμαρά, μαθητή λυκείου.

Με την ευκαιρία της Πανηγύρεως ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε τον παρακείμενο Πολιτιστικό Σύλλογο «Άγιος Σπυρίδων», όπου ξεναγήθηκε από μέλη του Δ.Σ.

Τέλος, επικοινώνησε με εκατοντάδες πιστούς, που εκκλησιάστηκαν παρά τη δυνατή βροχόπτωση, τιμώντας έτσι τον Προστάτη τους Άγιο Σπυρίδωνα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων