06/02/2024 06/02/2024 Συνάντηση γνωριμίας με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιο πραγματοποίησε ο καταξιωμένος αθλητής κ. Παναγιώτης Καραΐσκος. Η συνάντηση έλαβε χώρα τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Κατερίνης. Ο Παναγιώτης Καραΐσκος είναι Πρωταθλητής Ελλάδος και Νικητής του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών. Βρίσκεται στην Κατερίνη ως προσκεκλημένος του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» σε ανοιχτή...
06 Φεβρουαρίου, 2024 - 18:10
Τελευταία ενημέρωση: 06/02/2024 - 18:30

Ο πρωταθλητής δρομέας Παναγιώτης Καραΐσκος στον Μητροπολίτη Κίτρους

Διαδώστε:
Ο πρωταθλητής δρομέας Παναγιώτης Καραΐσκος στον Μητροπολίτη Κίτρους

Συνάντηση γνωριμίας με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιο πραγματοποίησε ο καταξιωμένος αθλητής κ. Παναγιώτης Καραΐσκος.

Η συνάντηση έλαβε χώρα τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Κατερίνης. Ο Παναγιώτης Καραΐσκος είναι Πρωταθλητής Ελλάδος και Νικητής του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών. Βρίσκεται στην Κατερίνη ως προσκεκλημένος του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» σε ανοιχτή συζήτηση στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Γεώργιος συνεχάρη τον πρωταθλητή μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων κ. Παναγιώτη Καραΐσκο, ο οποίος ξεκινώντας από τον σκοτεινό και επικίνδυνο κόσμο των ναρκωτικών ουσιών κατάφερε να επιβληθεί και να νικήσει τον κάποτε εξαρτημένο εαυτό του και να φθάσει σήμερα σε τεράστιες αθλητικές επιτυχίες στον χώρο των δρομικών αποστάσεων. Μια ιστορία ζωής και θέλησης, που αποτελεί πρότυπο για όλους και που πραγματικά συγκινεί.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν, επίσης, θέματα περαιτέρω συνεργασίας και επικοινωνίας σε διάφορα επίπεδα που σχετίζονται με τον προσκυνηματικό και αθλητικό τουρισμό, τον Αγώνα δρόμου «Το πέρασμα του Αποστόλου Παύλου» και τον Δρόμο Αλληλεγγύης που διοργανώνει κάθε χρόνο η Ιερά Μητρόπολη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων