30/10/2021 30/10/2021 Την προσεχή Τετάρτη 3 Νοεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους και Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος εορτάζει τα Ονομαστήριά του. Οι ιερές ακολουθίες θα τελεστούν Τρίτη απόγευμα και Τετάρτη πρωί στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Περιστάσεως Κατερίνης, σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί. Ο Σεβασμιώτατος, με την ευκαιρία της Ονομαστικής Εορτής του, θα...
30 Οκτωβρίου, 2021 - 20:31
Τελευταία ενημέρωση: 30/10/2021 - 19:05

Ονομαστήρια του Μητροπολίτου Κίτρους την Τετάρτη

Διαδώστε:
Ονομαστήρια του Μητροπολίτου Κίτρους την Τετάρτη

Την προσεχή Τετάρτη 3 Νοεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους και Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος εορτάζει τα Ονομαστήριά του.

Οι ιερές ακολουθίες θα τελεστούν Τρίτη απόγευμα και Τετάρτη πρωί στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Περιστάσεως Κατερίνης, σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί. Ο Σεβασμιώτατος, με την ευκαιρία της Ονομαστικής Εορτής του, θα δεχθεί τις ευχές των πιστών στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Περιστάσεως, μετά την απόλυση των ιερών ακολουθιών (δηλαδή:Τρίτη απόγευμα και Τετάρτη πρωί).

Λόγω της πανδημίας ο Σεβασμιώτατος δεν θα δεχθεί ευχές στο Μητροπολιτικό Μέγαρο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων