20/02/2022 20/02/2022 Μια κινηματογραφική παραγωγή του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Kίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος «Ο Άγιος Φώτιος» προτείνει η Μητρόπολη για σήμερα, Κυριακή! Το σενάριο αποτελεί διασκευή του ομώνυμου βιβλίου της Πηνελόπης Δέλτα «Παραμύθι χωρίς όνομα», την οποία επιμελήθηκε ο Αρχιμανδρίτης π. Παύλος Ντούρος.  Τα γυρίσματα έγιναν στην Πιερία, σε μέρη όπως: η Νεοκαισάρεια, η...
20 Φεβρουαρίου, 2022 - 14:32
Τελευταία ενημέρωση: 20/02/2022 - 14:39

«Παραμύθι χωρίς όνομα» από τη Μητρόπολη Κίτρους

Διαδώστε:
«Παραμύθι χωρίς όνομα» από τη Μητρόπολη Κίτρους

Μια κινηματογραφική παραγωγή του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Kίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος «Ο Άγιος Φώτιος» προτείνει η Μητρόπολη για σήμερα, Κυριακή!

Το σενάριο αποτελεί διασκευή του ομώνυμου βιβλίου της Πηνελόπης Δέλτα «Παραμύθι χωρίς όνομα», την οποία επιμελήθηκε ο Αρχιμανδρίτης π. Παύλος Ντούρος.

Τα γυρίσματα έγιναν στην Πιερία, σε μέρη όπως: η Νεοκαισάρεια, η Κονταριώτισσα, ο Κολινδρός και το Ελατοχώρι αλλά και στη Λίμνη Κερκίνη.
Συμμετείχαν συνολικά 60 ερασιτέχνες ηθοποιοί και 125 κομπάρσοι.

Η σκηνοθεσία είναι του Κώστα Καλπατζίδη, η μουσική ανήκει στον Διομήδη Βλαχόπουλο, ενώ την επιμέλεια των κουστουμιών είχαν οι Αναστασία Κατέλη και Ελένη Μιχαηλίδου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων