30/07/2021 30/07/2021 Το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος απευθύνει πρόσκληση προς εκπαιδευτικούς της επαρχίας, οι οποίοι προτίθενται να διδάξουν εθελοντικά το προσεχές σχολικό έτος στο Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ιεράς Μητροπόλεως. Αρκετές εκατοντάδες μαθητές από οικονομικά αδύναμες οικογένειες ωφελήθηκαν από το Κοινωνικό Φροντιστήριο της Μητροπόλεως το προηγούμενο διάστημα και προβαίνει σε εκ νέου προσπάθεια...
30 Ιουλίου, 2021 - 17:31
Τελευταία ενημέρωση: 30/07/2021 - 16:24

Πρόσκληση προς εκπαιδευτικούς από την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους

Διαδώστε:
Πρόσκληση προς εκπαιδευτικούς από την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους

Το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος απευθύνει πρόσκληση προς εκπαιδευτικούς της επαρχίας, οι οποίοι προτίθενται να διδάξουν εθελοντικά το προσεχές σχολικό έτος στο Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ιεράς Μητροπόλεως.

Αρκετές εκατοντάδες μαθητές από οικονομικά αδύναμες οικογένειες ωφελήθηκαν από το Κοινωνικό Φροντιστήριο της Μητροπόλεως το προηγούμενο διάστημα και προβαίνει σε εκ νέου προσπάθεια προκειμένου να συνεχίσει το προσφορά της.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων