19/07/2020 19/07/2020 Σήμερα, Κυριακή 19 Ιουλίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος τέλεσε αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Παναγίας Σουμελά με την ευκαιρία του 22ου Συναπαντήματος Νεολαίας Ποντιακών Σωματείων. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας απηύθυνε χαιρετισμό προς τους συμμετέχοντες στο 22ο Συναπάντημα Νεολαίας καθώς επίσης ευχαρίστησε τον Σερβασμιώτατο Μητροπολίτη Βεροίας κ. Παντελεήμονα για...
19 Ιουλίου, 2020 - 11:16
Τελευταία ενημέρωση: 19/07/2020 - 11:14

Στην Παναγία Σουμελά λειτούργησε ο Μητρ. Κίτρους

Διαδώστε:
Στην Παναγία Σουμελά λειτούργησε ο Μητρ. Κίτρους

Σήμερα, Κυριακή 19 Ιουλίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος τέλεσε αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Παναγίας Σουμελά με την ευκαιρία του 22ου Συναπαντήματος Νεολαίας Ποντιακών Σωματείων.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας απηύθυνε χαιρετισμό προς τους συμμετέχοντες στο 22ο Συναπάντημα Νεολαίας καθώς επίσης ευχαρίστησε τον Σερβασμιώτατο Μητροπολίτη Βεροίας κ. Παντελεήμονα για την ευκαιρία που τού έδωσε να λειτουργήσει στο ιερό αυτό Ίδρυμα της Παναγίας και τον Πρόεδρο του Σωματείου και όλα τα μέλη του Δ.Σ. Του Σωματείου και Προσκυνήματος για την φιλοξενία.

 

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ. 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων