10/12/2023 11/12/2023 Στο πλαίσιο της ηθικής και υλικής υποστήριξης των οικονομικώς ασθενέστερων πολιτών και με γνώμονα την αγάπη και την αλληλεγγύη, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος θα προβεί σε συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας, τα οποία θα διανεμηθούν στις εκατοντάδες άπορες οικογένειες της Πιερίας,...
10 Δεκεμβρίου, 2023 - 11:25
Τελευταία ενημέρωση: 11/12/2023 - 3:08

Συλλογή τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους

Διαδώστε:
Συλλογή τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους

Στο πλαίσιο της ηθικής και υλικής υποστήριξης των οικονομικώς ασθενέστερων πολιτών και με γνώμονα την αγάπη και την αλληλεγγύη, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος θα προβεί σε συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας, τα οποία θα διανεμηθούν στις εκατοντάδες άπορες οικογένειες της Πιερίας, τις οικογένειες προσφύγων, τα μοναχικά και τα ηλικιωμένα άτομα που εξυπηρετεί.

Στόχος του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι να ενισχύονται με τρόφιμα μακράς διαρκείας οι προαναφερόμενες οικογένειες και ομάδες σε εβδομαδιαία βάση.

Μέχρι σήμερα, μέσα από χορηγίες και με τη στήριξη χιλιάδων πολιτών, και παρά τις οικονομικές δυσκολίες, η κοινωνική αυτή δράση της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος έχει καταφέρει να σταθεί δίπλα στους ενδεείς συνανθρώπους, καλύπτοντας όσο το δυνατόν καλύτερα τις ανάγκες τους.

Για την επίτευξη των σκοπών του Κοινωνικού Παντοπωλείου η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κάνει έκκληση σε όλους τους φορείς, επιχειρήσεις αλλά και σε κάθε πολίτη, που θέλει να προσφέρει στον συνάνθρωπο, να υποστηρίξει το έργο της.

«Καλούμε όλους όσους έχουν τη θέληση και τη δυνατότητα να ενώσουν μαζί μας τις δυνάμεις τους και με αγάπη, ευαισθησία και αλληλεγγύη για να μπορέσουμε όλοι μαζί να ενισχύσουμε αυτούς που έχουν ανάγκη, μιας και τα προβλήματα επιβίωσης γίνονται ολοένα και πιο έντονα. Και η πιο μικρή προσφορά έχει τεράστια αξία αυτήν την περίοδο, των Άγιων Ημερών των Χριστουγέννων που διανύουμε» δηλώνει χαρακτηριστικά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος.

Το διάστημα αυτό οι ελλείψεις που υπάρχουν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι σε λάδι, σάλτσες, ζάχαρη, ρύζι, αλεύρι, εμφιαλωμένα νερά, κονσέρβες, όσπρια, χαρτικά είδη υγιεινής. Επιπλέον, οποιοδήποτε άλλο προϊόν οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν θα αξιοποιηθεί μέσα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τα Ενοριακά Παραρτήματά του και θα καλύψει ανάγκες.

Η συλλογή τροφίμων θα γίνεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες γραφείων, στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Κατερίνης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα: 23510 45081 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων