28/01/2021 28/01/2021 Υπ’ αυτό τον τίτλο, η Ιερά Μητρόπολη Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού παραθέτει τις φωτογραφίες από το τρισάγιο, που τελέστηκε σήμερα στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών, για τα 13 χρόνια από την εκδημία του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κυρού Χριστοδούλου.    Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ ήταν παρών και συμπροσευχήθηκε μαζί με...
28 Ιανουαρίου, 2021 - 14:38
Τελευταία ενημέρωση: 28/01/2021 - 14:23

Δεκατρία χρόνια χωρίς τον Αρχιεπίσκοπο της καρδιάς μας

Διαδώστε:
Δεκατρία χρόνια χωρίς τον Αρχιεπίσκοπο της καρδιάς μας

Υπ’ αυτό τον τίτλο, η Ιερά Μητρόπολη Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού παραθέτει τις φωτογραφίες από το τρισάγιο, που τελέστηκε σήμερα στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών, για τα 13 χρόνια από την εκδημία του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κυρού Χριστοδούλου. 

 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ ήταν παρών και συμπροσευχήθηκε μαζί με τους Μητροπολίτες Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριο, Βρεσθένης κ. Θεόκλητο, Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγο, Σύρου, Τήνου, Κέας, Άνδρου και Μήλου κ. Δωρόθεο και Φαναρίου κ. Αγαθάγγελο.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων