30/06/2023 30/06/2023 Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Υμηττού λειτούργησε χθες, 29 Ιουνίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ, παρουσία πλήθους ευλαβών προσκυνητών. Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, τέλεσε την εις Διάκονον Χειροτονία του υποψηφίου κ. Βασίλειου Νικολακόπουλου, Αριστούχου Αποφοίτου του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και...
30 Ιουνίου, 2023 - 12:07
Τελευταία ενημέρωση: 30/06/2023 - 12:19

Έγγαμος και Αριστούχος του Πολυτεχνείου ο νέος Διάκονος που χειροτόνησε ο Μητροπολίτης Καισαραινής

Διαδώστε:
Έγγαμος και Αριστούχος του Πολυτεχνείου ο νέος Διάκονος που χειροτόνησε ο Μητροπολίτης Καισαραινής

Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Υμηττού λειτούργησε χθες, 29 Ιουνίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ, παρουσία πλήθους ευλαβών προσκυνητών.

Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, τέλεσε την εις Διάκονον Χειροτονία του υποψηφίου κ. Βασίλειου Νικολακόπουλου, Αριστούχου Αποφοίτου του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανολόγων Υπολογιστών.

Για το χαρμόσυνο γεγονός της τοπικής Εκκλησίας προσήλθαν στην Θεία Λειτουργία πολλοί ιερείς από την Ιερά Μητρόπολή, αλλά και από άλλες Ιερές Μητροπόλεις καθώς και πλήθος κόσμου, για να τιμήσουν με την παρουσία τους και να ενισχύσουν με την προσευχή τους τον νεοχειροτονηθέντα π. Βασίλειο.

Ο νέος Διάκονος της Ιεράς Μητροπόλεώς, είναι έγγαμος, εργάζεται σε ιδιωτική εταιρεία και θα τοποθετηθεί στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Υμηττού.

“Ας ευχηθούμε ο Κύριος, να ευλογεί την ιερατική του βιοτή και διακονία . Πάντα Άξιος!”, αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Ιερός Ναός.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων