19/11/2021 19/11/2021 Την Τιμία Κάρα του Όσιου Ιερωνύμου του Σιμονωπετρίτη υποδέχθηκαν χθες το απόγευμα στο Μετόχι Αναλήψεως της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας Αγίου Όρους στον Βύρωνα. Την Τιμία Κάρα υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ και Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος. Στην ομιλία ο Μητροπολίτης Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ  αναφέρθηκε στη μεγάλη πνευματική...
19 Νοεμβρίου, 2021 - 9:09
Τελευταία ενημέρωση: 19/11/2021 - 8:55

Καισαριανής: “Παρακαλούμε τον Όσιο να ευλογεί και να μεσιτεύει”

Διαδώστε:
Καισαριανής: “Παρακαλούμε τον Όσιο να ευλογεί και να μεσιτεύει”

Την Τιμία Κάρα του Όσιου Ιερωνύμου του Σιμονωπετρίτη υποδέχθηκαν χθες το απόγευμα στο Μετόχι Αναλήψεως της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας Αγίου Όρους στον Βύρωνα.

Την Τιμία Κάρα υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ και Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος.

Στην ομιλία ο Μητροπολίτης Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ  αναφέρθηκε στη μεγάλη πνευματική χαρά για την υποδοχής της Τιμίας Κάρας του Οσίου Ιερωνύμου εκφράζοντας. “Υποδεχόμαστε σήμερα την Κάρα του για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη για όσα εκείνος προσέφερε με την φιλόθεη διακονία του και να τον παρακαλέσουμε να μην εγκαταλείψει τους προσφιλείς σε αυτόν και, όπως τους ευεργέτησε ζώντας μαζί τους, έτσι να τους ευλογεί με τη μεσιτεία του και την παρρησία του στον Θρόνο του Θεού”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων