16/11/2023 16/11/2023 Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, εκπροσώπησε τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση σήμερα, Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023, στην τελετή ορκωμοσίας των νέων Αξιωματικών της Σχολής Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ) και στην επίδοση ξιφών από την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Στην τελετή ορκωμοσίας, η οποία πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της ΣΑΝ στον Βύρωνα Αττικής, από τον...
16 Νοεμβρίου, 2023 - 9:54
Τελευταία ενημέρωση: 16/11/2023 - 9:56

Ο Μητροπολίτης Καισαριανής στην τελετή ορκωμοσίας των νέων Αξιωματικών της ΣΑΝ

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Καισαριανής στην τελετή ορκωμοσίας των νέων Αξιωματικών της ΣΑΝ

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, εκπροσώπησε τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση σήμερα, Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023, στην τελετή ορκωμοσίας των νέων Αξιωματικών της Σχολής Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ) και στην επίδοση ξιφών από την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Στην τελετή ορκωμοσίας, η οποία πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της ΣΑΝ στον Βύρωνα Αττικής, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ, παρέστησαν επίσης ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Ιωάννης Κεφαλογιάννης, ο Αρχηγός του κόμματος Σπαρτιάτες, Βασίλειος Στίγκας, ο Βουλευτής, πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας και Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος ε.α. Ευάγγελος Αποστολάκης, ως εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και ο Βουλευτής Νίκος Παπαναστάσης, ως εκπρόσωπος του ΚΚΕ.

Από πλευράς στρατιωτικής ηγεσίας παρευρέθηκαν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ, ο Υπαρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Ανδρέας Κορωνάκης, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΣ, Αντιστράτηγου Άγγελου Χουδελούδη.

Παρευρέθηκαν ακόμη ο προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ.) Αντιστράτηγος Ελευθέριος Γκαρίλας, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγου Λάζαρου Μαυρόπουλου, ο Υποναύαρχος ΛΣ Νικόλαος Πολέμης ως εκπρόσωπος του Αρχηγού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχου Λ.Σ. Γεώργιου Αλεξανδράκη, άλλοι εκπρόσωποι κομμάτων, εκπρόσωπος της Πρεσβείας της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης, στελέχη της περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών.

Πηγή: Υπουργείο Εθνικής Άμυνας 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων