31/12/2020 31/12/2020 Στις 7.00 το πρωί θα αρχίσει ο Όρθρος πριν την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία επί τη εορτή της περιτομής του Ιησού Χριστού στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καισαριανής, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ. Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως σημειώνεται ότι θα μεταδοθεί και ζωντανά για όσους δεν μπορέσουν να παραστούν.   Κατά τη...
31 Δεκεμβρίου, 2020 - 17:42
Τελευταία ενημέρωση: 31/12/2020 - 16:34

Εγκύκλιος Μητρ. Δανιήλ και έναρξη Πανηγ. Θείας Λειτουργίας στις 7

Διαδώστε:
Εγκύκλιος Μητρ. Δανιήλ και έναρξη Πανηγ. Θείας Λειτουργίας στις 7

Στις 7.00 το πρωί θα αρχίσει ο Όρθρος πριν την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία επί τη εορτή της περιτομής του Ιησού Χριστού στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καισαριανής, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ. Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως σημειώνεται ότι θα μεταδοθεί και ζωντανά για όσους δεν μπορέσουν να παραστούν.  

Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας θα διαβαστεί και η ποιμαντορική εγκύκλιος του Σεβασμιωτάτου για την έλευση του νέου έτους, όπου αναφέρεται στον χρόνο, όπως αυτός άλλαξε για τον άνθρωπο με την ενανθρώπηση του Χριστού. 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων