24/02/2021 24/02/2021 Στη σπουδαία κοινωνική προσφορά της Εκκλησίας αναφέρθηκε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών και Βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ. Τάκης Θεοδωρικάκος, κατά την επίσκεψη του στην περιοχή της Καισαριανής. Συγκεκριμένα, προχθές, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο κ. Θεοδωρικάκος, επισκέφθηκε τον ιστορικό δήμο της Καισαριανής αλλά και την ενορία του Αγίου Δημητρίου στο Βύρωνα. Επίσης, συναντήθηκε με τον...
24 Φεβρουαρίου, 2021 - 20:25
Τελευταία ενημέρωση: 24/02/2021 - 19:31

Στον Μητροπολίτη Καισαριανής ο Τάκης Θεοδωρικάκος

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Καισαριανής ο Τάκης Θεοδωρικάκος

Στη σπουδαία κοινωνική προσφορά της Εκκλησίας αναφέρθηκε ο πρώην υπουργός Εσωτερικών και Βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ. Τάκης Θεοδωρικάκος, κατά την επίσκεψη του στην περιοχή της Καισαριανής.

Συγκεκριμένα, προχθές, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο κ. Θεοδωρικάκος, επισκέφθηκε τον ιστορικό δήμο της Καισαριανής αλλά και την ενορία του Αγίου Δημητρίου στο Βύρωνα. Επίσης, συναντήθηκε με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού, κ. Δανιήλ.

“Μετά από δέκα χρόνια κρίσης, στη δεύτερη χρονιά της πανδημίας, η Εκκλησία συνεχίζει το σπουδαίο κοινωνικό της έργο. Καθημερινά σιτίζονται περισσότεροι από 3. 500 άνθρωποι στις γειτονιές των τριών δήμων. Συναντήθηκα επίσης με τον πατέρα Χριστόδουλο στον Άγιο Δημήτριο στο Βύρωνα και με τις εθελόντριες με την σπουδαία καθημερινή προσφορά τους Εκκλησία, πολιτεία και πολίτες όλοι μαζί κάνουμε πράξη την αλληλεγγύη. Με τον δήμαρχο Καισαριανής, Χρήστο Βοσκόπουλο και με στελέχη της αυτοδιοίκησης συζητήσαμε για τα προβλήματα των πολιτών εν μέσω πανδημίας και κάναμε ανασκόπηση των έργων που εντάσσονται στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης». Έργα που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής, τις προοπτικές και την ασφάλεια των πολιτών της Καισαριανής”, αναφέρει.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων