15/01/2019 15/01/2019 Ανακοίνωση σχετικά με το συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας. Διαβάστε αναλυτικά: Η Ιερά Μητρόπολη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων ανακοινώνει ότι την ερχόμενη Κυριακή 20 Ιανουαρίου, ημέρα διεξαγωγής του συλλαλητηρίου που διοργανώνεται στην Αθήνα και συγκεκριμένα στις 2μ.μ. στην πλατεία Συντάγματος για το θέμα της Μακεδονίας, θα διαθέσει λεωφορεία για τη...
15 Ιανουαρίου, 2019 - 14:42

Η Ι.Μ. Καλαβρύτων στο συλλαλητήριο στη πλατεία Συντάγματος

Διαδώστε:
Η Ι.Μ. Καλαβρύτων στο συλλαλητήριο στη πλατεία Συντάγματος

Ανακοίνωση σχετικά με το συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας. Διαβάστε αναλυτικά:

Η Ιερά Μητρόπολη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων ανακοινώνει ότι την ερχόμενη Κυριακή 20 Ιανουαρίου, ημέρα διεξαγωγής του συλλαλητηρίου που διοργανώνεται στην Αθήνα και συγκεκριμένα στις 2μ.μ. στην πλατεία Συντάγματος για το θέμα της Μακεδονίας, θα διαθέσει λεωφορεία για τη δωρεάν μεταφορά όσων θελήσουν να συμμετέχουν σε αυτό.
Οι επιθυμούντες να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο μπορούν να το δηλώσουν στον Αιδεσ. Πρωτοπρεσβύτερο π. Αθανάσιο Λιακόπουλο (6945 947680) και στον Ιεροδιάκονο π. Λουκά Τσούλη (6973 858306), μέχρι και το απόγευμα της προσεχούς Παρασκευής (18/1).
Ώρα επιβιβάσεως: 10.15π.μ.
Ώρα αναχωρήσεως (αυστηρά): 10.30π.μ. από την οδό Κανελλοπούλου (πλησίον Δ.Ο.Υ. Αιγίου).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων