11/10/2018 11/10/2018 Ξεκινά τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου και ώρα 6μ.μ. για 21η συνεχή χρονιά το γόνιμο και εποικοδομητικό έργο του ο ραδιοφωνικός σταθμός της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας μας «Διακονία και Μαρτυρία» στην συχνότητα των 91,2 Μεγακύκλων των FM. Το πρόγραμμά του, όπως πάντα, θα περιλαμβάνει εκπομπές ποικίλου περιεχομένου πνευματικού ενδιαφέροντος, που θα επιμελούνται και θα...
11 Οκτωβρίου, 2018 - 8:58
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2018 - 15:20

Ι.Μ. Καλαβρύτων: Το νέο πρόγραμμα του Ρ/Σ

Διαδώστε:
Ι.Μ. Καλαβρύτων: Το νέο πρόγραμμα του Ρ/Σ

Ξεκινά τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου και ώρα 6μ.μ. για 21η συνεχή χρονιά το γόνιμο και εποικοδομητικό έργο του ο ραδιοφωνικός σταθμός της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας μας «Διακονία και Μαρτυρία» στην συχνότητα των 91,2 Μεγακύκλων των FM.
Το πρόγραμμά του, όπως πάντα, θα περιλαμβάνει εκπομπές ποικίλου περιεχομένου πνευματικού ενδιαφέροντος, που θα επιμελούνται και θα παρουσιάζουν διακεκριμένες προσωπικότητες κάθε Δευτέρα και Πέμπτη.
Σας υπενθυμίζουμε ότι κάθε Πέμπτη και ώρα 7:30μ.μ. υπάρχει εκπομπή «Η ώρα του παιδιού» διά τούς μικρούς μας φίλους με τραγούδια και ωφέλιμες ιστορίες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων