18/03/2022 18/03/2022 Την Κυριακή Β΄Νηστειών, 20 Μαρτίου ε.έ., στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας της Φανερωμένης Αιγίου, θα τελεστεί πολυαρχιερατικό τριετές Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Ιωάννη Παρασκευαϊδη, αδελφού κατά σάρκα του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου. Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας προσκαλεί τους πιστούς να προσέλθουν και συμπροσευχηθούν υπέρ αιωνίας μνήμης και αναπαύσεως του μακαριστού αδελφού.
18 Μαρτίου, 2022 - 14:01
Τελευταία ενημέρωση: 18/03/2022 - 14:07

3ετές μνημόσυνο για τον αδελφό του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου

Διαδώστε:
3ετές μνημόσυνο για τον αδελφό του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου

Την Κυριακή Β΄Νηστειών, 20 Μαρτίου ε.έ., στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας της Φανερωμένης Αιγίου, θα τελεστεί πολυαρχιερατικό τριετές Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Ιωάννη Παρασκευαϊδη, αδελφού κατά σάρκα του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου.

Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας προσκαλεί τους πιστούς να προσέλθουν και συμπροσευχηθούν υπέρ αιωνίας μνήμης και αναπαύσεως του μακαριστού αδελφού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων