29/03/2023 30/03/2023 Καθώς διανύουμε την κατανυκτική περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής και στο πλαίσιο της πνευματικής μας προετοιμασίας για την εορτή της Αναστάσεως του Κυρίου, η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κατά την προσεχή Ε΄ Κυριακή των Νηστειών, (ημέρα μνήμης της Οσίας Μαρίας της Αιγυπτίας) 2α Απριλίου 2023 και ώρα 7.00΄ απογευματινή, θα τελεσθεί, στον Μητροπολιτικό...
29 Μαρτίου, 2023 - 21:50
Τελευταία ενημέρωση: 30/03/2023 - 0:21

6ος κατανυκτικός Εσπερινός στον Μητροπολιτικό ναό του Αιγίου

Διαδώστε:
6ος κατανυκτικός Εσπερινός στον Μητροπολιτικό ναό του Αιγίου

Καθώς διανύουμε την κατανυκτική περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής και στο πλαίσιο της πνευματικής μας προετοιμασίας για την εορτή της Αναστάσεως του Κυρίου, η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κατά την προσεχή Ε΄ Κυριακή των Νηστειών, (ημέρα μνήμης της Οσίας Μαρίας της Αιγυπτίας) 2α Απριλίου 2023 και ώρα 7.00΄ απογευματινή, θα τελεσθεί, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Φανερωμένης Αιγίου, ο 6ος Κατανυκτικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Ιερωνύμου.

Τον Θείο λόγο θα κηρύξει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ρωγών κ. Φιλόθεος, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: «Η Οσία Μαρία η Αιγυπτία και η μετάνοια».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων