08/03/2019 08/03/2019 Κατανυκτικοί Εσπερινοί της Συγχωρήσεως θα τελεσθούν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ορθοδοξίας κατά την εσπέρα της Κυριακής 10ης Μαρτίου. Παρομοίως, κατά την Κυριακή και ώρα 6.30 μ.μ., στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αιγίου θα τελεσθεί ο πρώτος Κατανυκτικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, κ. Αμβροσίου. Τον Θείο Λόγο θα κηρύξει...
08 Μαρτίου, 2019 - 17:02
Τελευταία ενημέρωση: 08/03/2019 - 17:06

Αίγιο: Εσπερινός της Συγχωρήσεως χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Αμβροσίου

Διαδώστε:
Αίγιο: Εσπερινός της Συγχωρήσεως χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Αμβροσίου

Κατανυκτικοί Εσπερινοί της Συγχωρήσεως θα τελεσθούν σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ορθοδοξίας κατά την εσπέρα της Κυριακής 10ης Μαρτίου. Παρομοίως, κατά την Κυριακή και ώρα 6.30 μ.μ., στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αιγίου θα τελεσθεί ο πρώτος Κατανυκτικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, κ. Αμβροσίου. Τον Θείο Λόγο θα κηρύξει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Λεόντιος Πετρίδης, Εφημέριος Ιερού Ναού Αγίου Κων-σταντίνου, με θέμα: «Τον τῆς νηστείας καιρόν, φαιδρῶν ἀπαρξόμεθα».

Την Ακολουθία του Κατανυκτικού Εσπερινού θα μεταδώσει απ’ ευθείας ο Ραδιοφωνικός Σταθμός «ΔΙΑΚΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΑ» της Ιεράς Μητροπόλεως στους 91,2FM.

Επίσης, την Τετάρτη 13η Μαρτίου στις 7.15μ.μ. στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Φανερωμένης Αιγίου θα τελεσθεί η Θεία λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων διά τα μέλη των Χριστιανικών Σωματείων, Χριστιανικής Στέγης, Χριστιανικής Ενώσεως, Ομάδος Εξωτερικής Ιεραποστολής, Καλού Σαμαρείτου, Κατηχητές και διά όσους χριστιανούς επιθυμούν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων