12/03/2020 12/03/2020 ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ – Την Κυριακή 15η Μαρτίου (Β΄ Νηστειών), στις 6.30μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης & Θεοπρομήτορος Άννης θα τελεσθεί ο Τρίτος Κατανυκτικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, κ. Ιερωνύμου. Τον Θείο Λόγο θα κηρύξει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Νικάνωρ Καραγιάννης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισίας,...
12 Μαρτίου, 2020 - 21:44
Τελευταία ενημέρωση: 12/03/2020 - 21:45

«Αμαρτία – αρρώστια, συγχώρεση – θεραπεία» στον Γ’ Κατανυκτικό Εσπερινό

Διαδώστε:
«Αμαρτία – αρρώστια, συγχώρεση – θεραπεία» στον Γ’ Κατανυκτικό Εσπερινό

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ – Την Κυριακή 15η Μαρτίου (Β΄ Νηστειών), στις 6.30μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης & Θεοπρομήτορος Άννης θα τελεσθεί ο Τρίτος Κατανυκτικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, κ. Ιερωνύμου. Τον Θείο Λόγο θα κηρύξει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Νικάνωρ Καραγιάννης, Ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεως Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού, με θέμα «Αμαρτία – αρρώστια, συγχώρεση – θεραπεία».

Την Ακολουθία του Εσπερινού θα μεταδώσει απ’ ευθείας ο Ραδιοφωνικός Σταθμός «Διακονία και Μαρτυρία» της Ιεράς Μητροπόλεώς μας στα 91,2 FM.

Επίσης, την Τετάρτη 18η Μαρτίου, στις 7:15μ.μ. στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου Αιγίου, θα τελεσθεί η Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων για τα μέλη των Αγροτικών Συλλόγων.

Προσκαλούνται οι ευσεβείς Χριστιανοί όπως προσέλθουν στις ως άνω λατρευτικές εκδηλώσεις.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων