08/01/2020 08/01/2020 Επίκαιρη ανακοίνωση εκ μέρους της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, όπου, καθώς αναφέρεται: “Πληροφορούμε τον ευσεβή λαό μας ότι η έναρξη της καθημερινής Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Αιγίου, την Δευτέρα στις 13 ε.ε., αναβάλλεται προσωρινά. Ο Σεβασμιώτατος επιθυμεί η καθημερινή Θεία Λειτουργία να αναμεταδίδεται μέσω Ραδιοφωνικού Σταθμού, ώστε να δίδεται η...
08 Ιανουαρίου, 2020 - 14:50
Τελευταία ενημέρωση: 08/01/2020 - 14:14

Αναβάλλεται προσωρινά η έναρξη της καθημερινής Θ. Λειτουργίας στην Αγία Τριάδα Αιγίου

Διαδώστε:
Αναβάλλεται προσωρινά η έναρξη της καθημερινής Θ. Λειτουργίας στην Αγία Τριάδα Αιγίου

Επίκαιρη ανακοίνωση εκ μέρους της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, όπου, καθώς αναφέρεται: “Πληροφορούμε τον ευσεβή λαό μας ότι η έναρξη της καθημερινής Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Αιγίου, την Δευτέρα στις 13 ε.ε., αναβάλλεται προσωρινά. Ο Σεβασμιώτατος επιθυμεί η καθημερινή Θεία Λειτουργία να αναμεταδίδεται μέσω Ραδιοφωνικού Σταθμού, ώστε να δίδεται η δυνατότητα να την παρακολουθούν περισσότεροι αδελφοί μας στην ευρύτερη περιοχή της Αιγιαλείας και κυρίως εκείνοι που λόγω γήρατος ή ασθενείας δεν δύνανται να μεταβούν στον Ιερό Ναό. Τεχνικά η δυνατότητα αυτή δεν είναι εφικτή στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος. Προς τούτο ευρισκόμεθα σε αναζήτηση Ιερού Ναού που θα είναι εφικτή η ραδιοφωνική αναμετάδοση της Θείας Λειτουργίας”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων