26/05/2021 26/05/2021 Το φετινό καλοκαίρι δεν θα πραγματοποιηθούν οι θερινές κατασκηνώσεις αγοριών και κοριτσιών στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Κέντρου Φιλοξενίας Νέων «ΤΟ ΟΡΑΜΑ» στα Καλάβρυτα, όπως ανακοίνωσε, μετά λύπης, η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας. Η αναστολή λειτουργίας των κατασκηνώσεων πραγματοποιείται στο πλαίσιο των μέτρων των Υπουργείων Υγείας και Παιδείας & Θρησκευμάτων για την προστασία της δημόσιας...
26 Μαΐου, 2021 - 13:45
Τελευταία ενημέρωση: 26/05/2021 - 13:17

Δεν θα λειτουργήσουν φέτος οι κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Καλαβρύτων

Διαδώστε:
Δεν θα λειτουργήσουν φέτος οι κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Καλαβρύτων

Το φετινό καλοκαίρι δεν θα πραγματοποιηθούν οι θερινές κατασκηνώσεις αγοριών και κοριτσιών στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Κέντρου Φιλοξενίας Νέων «ΤΟ ΟΡΑΜΑ» στα Καλάβρυτα, όπως ανακοίνωσε, μετά λύπης, η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας.

Η αναστολή λειτουργίας των κατασκηνώσεων πραγματοποιείται στο πλαίσιο των μέτρων των Υπουργείων Υγείας και Παιδείας & Θρησκευμάτων για την προστασία της δημόσιας υγείας εξαιτίας της πανδημίας Covid-19.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ιερώνυμος ευελπιστεί το επόμενο καλοκαίρι οι πύλες της κατασκήνωσης να ανοίξουν και πάλι, ώστε να δεχθούν με χαρά τα παιδιά μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων