27/04/2020 27/04/2020 Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας με ανακοίνωση της αναφέρει ότι την παρελθούσα Κυριακή, 26η Απριλίου, διαπιστώθηκε διάρρηξη σε μία φιλανθρωπική δομή της Ιεράς Μητροπόλεως και συγκεκριμένα στο εκκλησιαστικό εστιατόριο «Το στέκι της αγάπης», το οποίο βρίσκεται στην οδό Μελετοπούλων 40. Ας σημειωθεί ότι ο δράστης ή οι δράστες, αφού παραβίασαν την κεντρική είσοδο του...
27 Απριλίου, 2020 - 15:32
Τελευταία ενημέρωση: 27/04/2020 - 15:10

Διάρρηξη Στο Εκκλησιαστικό Εστιατόριο «Το Στέκι Της Αγάπης»

Διαδώστε:
Διάρρηξη Στο Εκκλησιαστικό Εστιατόριο «Το Στέκι Της Αγάπης»

Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας με ανακοίνωση της αναφέρει ότι την παρελθούσα Κυριακή, 26η Απριλίου, διαπιστώθηκε διάρρηξη σε μία φιλανθρωπική δομή της Ιεράς Μητροπόλεως και συγκεκριμένα στο εκκλησιαστικό εστιατόριο «Το στέκι της αγάπης», το οποίο βρίσκεται στην οδό Μελετοπούλων 40.

Ας σημειωθεί ότι ο δράστης ή οι δράστες, αφού παραβίασαν την κεντρική είσοδο του εστιατορίου, αφαίρεσαν τρόφιμα τα οποία προορίζονταν για τα γεύμα-τα της εβδομάδας που διανύουμε απόρων και μοναχικών ατόμων τής περιοχής μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων