29/01/2024 29/01/2024 H Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ανακοίνωσε ότι από την Παρασκευή 2 μέχρι και την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024, στη Μαρτυρική Πόλη των Καλαβρύτων, με πρωτοβουλία του  Ποιμενάρχου κ. Ιερωνύμου διοργανώνει από κοινού με το Studium Historicorum Ecclesiasticorum του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του ΕΚΠΑ Διεθνές Θεολογικό Συνέδριο με θεματικό τίτλο «Αγίου Ενδόξου Αποστόλου...
29 Ιανουαρίου, 2024 - 9:56

Διεθνές Θεολογικό Συνέδριο στην πόλη των Καλαβρύτων

Διαδώστε:
Διεθνές Θεολογικό Συνέδριο στην πόλη των Καλαβρύτων

H Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ανακοίνωσε ότι από την Παρασκευή 2 μέχρι και την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024, στη Μαρτυρική Πόλη των Καλαβρύτων, με πρωτοβουλία του  Ποιμενάρχου κ. Ιερωνύμου διοργανώνει από κοινού με το Studium Historicorum Ecclesiasticorum του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του ΕΚΠΑ Διεθνές Θεολογικό Συνέδριο με θεματικό τίτλο «Αγίου Ενδόξου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Λουκά Οδοί», στο οποίο θα συμμετάσχουν τριάντα (30) έγκριτοι Θεολόγοι από την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Οι Εργασίες του Συνεδρίου θα φιλοξενηθούν στο Πολύκεντρο Πολιτιστικό Κέντρο Καλαβρύτων και την τελευταία ημέρα στην Ιερά Μονή Μεγάλου Σπηλαίου. Η έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024 στο Πολιτιστικό Κέντρο Καλαβρύτων και ώρα 18.00 από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη κ. Ιερώνυμο.

Οι εργασίες θα συνεχιστούν το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου το πρωί 09.00-13.30 και το απόγευμα 16.15- 21.00.

Οι γλώσσες του Συνεδρίου θα είναι τα Ελληνικά και τα Αγγλικά.

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου το πρωί 07.00-10.00 θα τελεσθεί Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλαβρύτων.

“Προσκαλείσθε να συμμετάσχετε με την παρουσία σας στο Διεθνές Συνέδριο που θα φωτίσει για πρώτη φορά πολύτιμες πτυχές της πολύπλευρης δράσης και του έργου του Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Λουκά στην ευρύτερη περιοχή μας και θα την αναδείξει διεθνώς”, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων