19/12/2020 19/12/2020 Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα ανακοινωθέντα περιοριστικά μέτρα τα οποία αφορούν στη συμμετοχή περιορισμένου αριθμού πιστών στις Ιερές Ακολουθίες λόγω της πανδημίας και με σκοπό να εξυπηρετήσει τις λειτουργικές ανάγκες των πιστών αποφάσισε την τέλεση διπλών Θείων Λειτουργιών κατά τις ημέρες των Χριστουγέννων και των Θεοφανείων σύμφωνα με το ακόλουθο...
19 Δεκεμβρίου, 2020 - 11:35
Τελευταία ενημέρωση: 19/12/2020 - 11:12

Δύο Θείες Λειτουργίες Χριστούγεννα και Θεοφάνεια στην Ι. Μητρόπολη Καλαβρύτων

Διαδώστε:
Δύο Θείες Λειτουργίες Χριστούγεννα και Θεοφάνεια στην Ι. Μητρόπολη Καλαβρύτων

Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα ανακοινωθέντα περιοριστικά μέτρα τα οποία αφορούν στη συμμετοχή περιορισμένου αριθμού πιστών στις Ιερές Ακολουθίες λόγω της πανδημίας και με σκοπό να εξυπηρετήσει τις λειτουργικές ανάγκες των πιστών αποφάσισε την τέλεση διπλών Θείων Λειτουργιών κατά τις ημέρες των Χριστουγέννων και των Θεοφανείων σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα: 

Α) Την κυριώνυμο ημέρα των Χριστουγέννων και των Θεοφανείων να τελεσθούν δύο Θείες Λειτουργίες (5π.μ. – 8:30π.μ. και 9π.μ. – 10:30π.μ.) στους κάτωθι Ιερούς Ναούς της πόλεως του Αιγίου:

Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Φανερωμένης

Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών

Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Καλλιθέας

Ιερό Ναό Αγίας Άννης

Β) Τις ίδιες ημέρες (Χριστούγεννα και Θεοφάνεια) θα τελεσθεί η Θεία Λειτουργία (7π.μ. – 9:30π.μ.) και στα κάτωθι Παρεκκλήσια:

Αγίας Τριάδος (εις εμπορικόν κέντρον Αιγίου)

Παναγίας Παντανάσσης (εις Επισκοπείον)

Αγίου Παντελεήμονος (έναντι ΚΤΕΛ Αιγίου)

Αγίου Νικολάου (εις παραλίαν Αλυκής Αιγίου)

Αγίων Αναργύρων (επί της οδού Κορίνθου εις Αίγιον)

Γ) Την ημέρα της Πρωτοχρονιάς θα τελεσθεί Θεία Λειτουργία σε όλους τους Ιερούς Ναούς 7π.μ. – 10π.μ. αλλά και στα ανωτέρω παρεκκλήσια 7π.μ. – 9:30π.μ.

Οι πιστοί δύνανται να προσέλθουν, τηρούντες τα προβλεπόμενα υπό του νόμου μέτρα ασφαλείας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων