05/06/2019 05/06/2019   Η Σχολή Αγιογραφίας και Ζωγραφικής της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια της Έκθεσης Βυζαντινής Φορητής Εικόνας και Ζωγραφικής τη Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019  στις 7.30μ.μ. στο αρχοντικό Παναγιωτόπουλου, με αφορμή τη λήξη των φετινών μαθημάτων. Η έκθεση θα περιλαμβάνει έργα Βυζαντινής Αγιογραφίας του τμήματος ενηλίκων (φορητές εικόνες με την τεχνοτροπία Κρητικής Σχολής,...
05 Ιουνίου, 2019 - 10:14

Έκθεση Αγιογραφίας και Ζωγραφικής στην Μητρ.Καλαβρύτων

Διαδώστε:
Έκθεση Αγιογραφίας και Ζωγραφικής στην Μητρ.Καλαβρύτων

 

Η Σχολή Αγιογραφίας και Ζωγραφικής της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας θα πραγματοποιήσει τα εγκαίνια της Έκθεσης Βυζαντινής Φορητής Εικόνας και Ζωγραφικής τη Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019  στις 7.30μ.μ. στο αρχοντικό Παναγιωτόπουλου, με αφορμή τη λήξη των φετινών μαθημάτων.

Η έκθεση θα περιλαμβάνει έργα Βυζαντινής Αγιογραφίας του τμήματος ενηλίκων (φορητές εικόνες με την τεχνοτροπία Κρητικής Σχολής, τοιχογραφία με την τεχνοτροπία Μακεδονικής Σχολής και σχέδιο με την τεχνική του ξηρού παστέλ) και έργα σχεδίου και ζωγραφικής του παιδικού τμήματος.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 16 Ιουνίου, οι ώρες επίσκεψης είναι καθημερινά από τις 7μ.μ. έως τις 9μ.μ., ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων