20/02/2024 20/02/2024 Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής και Οικογένειας, Γεωργίας Ντάτσικα με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, κ. Ιερώνυμο πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024. Τη συνάντηση απασχόλησε η λειτουργία των ιδρυμάτων της Ιεράς Μητρόπολης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας και ιδιαίτερα των δομών Καλλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό Διακονικό Κέντρο Καλαβρύτων και Αγάπης Μέλαθρον «Άγιος Χαράλαμπος», τα οποία προσφέρουν πολύτιμες...
20 Φεβρουαρίου, 2024 - 19:17
Τελευταία ενημέρωση: 20/02/2024 - 18:38

Η αντιπεριφερειάρχης Γεωργία Ντάτσικα συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων

Διαδώστε:
Η αντιπεριφερειάρχης Γεωργία Ντάτσικα συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων

Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής και Οικογένειας, Γεωργίας Ντάτσικα με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, κ. Ιερώνυμο πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024.

Τη συνάντηση απασχόλησε η λειτουργία των ιδρυμάτων της Ιεράς Μητρόπολης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας και ιδιαίτερα των δομών Καλλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό Διακονικό Κέντρο Καλαβρύτων και Αγάπης Μέλαθρον «Άγιος Χαράλαμπος», τα οποία προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες στην ευρύτερη επαρχία Καλαβρύτων.

«Με τις κατευθύνσεις, που εκπορεύονται από το δραστήριο Διοικητικό Συμβούλιο και το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη, η συμβολή των ιδρυμάτων στον τομέα της κοινωνικής πρόνοιας είναι σημαντική και πολύτιμη», ανέφερε σε δήλωσή της η κ. Ντάτσικα κι ευχαρίστησε την Ιερά Μητρόπολη Αιγιαλείας για τη συνεργασία και τη διαρκή στήριξη προς την τοπική κοινωνία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων