29/06/2021 29/06/2021 Με την πρέπουσα λαμπρότητα και κατάνυξη πραγματοποιήθηκε κι εφέτος ο εορτασμός των Αγίων Πάντων στον ομώνυμο ιερό ναό του Κοιμητηρίου της πόλης του Αιγίου. Στον Όρθρο χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, κ. Ιερώνυμος, ο οποίος στη συνέχεια τέλεσε το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας. Τον θείο λόγο κήρυξε επισημαίνοντας ιδιαιτέρως το νόημα της εορτής ο...
29 Ιουνίου, 2021 - 9:40
Τελευταία ενημέρωση: 29/06/2021 - 9:45

Η εορτή των Αγίων Πάντων στο Κοιμητήριο Αιγίου

Διαδώστε:
Η εορτή των Αγίων Πάντων στο Κοιμητήριο Αιγίου

Με την πρέπουσα λαμπρότητα και κατάνυξη πραγματοποιήθηκε κι εφέτος ο εορτασμός των Αγίων Πάντων στον ομώνυμο ιερό ναό του Κοιμητηρίου της πόλης του Αιγίου.

Στον Όρθρο χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, κ. Ιερώνυμος, ο οποίος στη συνέχεια τέλεσε το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας. Τον θείο λόγο κήρυξε επισημαίνοντας ιδιαιτέρως το νόημα της εορτής ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης, π. Γερβάσιος Ιωακειμίδης.

Στο Ιερό Μνημόσυνο, στο οποίο παρέστη, επίσης, και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος, έγινε δέηση υπέρ μακαρίας μνήμης και αιωνίου αναπαύσεως των ψυχών των προκατόχων Μητροπολιτών, των Ιερέων, Ιερομονάχων, Δημάρχων, δημοτικών συμβούλων και πάντων των αναπαυομένων στο Κοιμητήριο μακαρίων αδελφών.

Πλήθος πιστών και ευλαβών συμπολιτών προσήλθε στην πανήγυρη του ιερού ναού των Αγίων Πάντων, τόσο για να προσκυνήσει και να τιμήσει τους εορτάζοντες Αγίους, όσο και για να συμπροσευχηθεί υπέρ αναπαύσεως της ψυχής των προσφιλών τους κεκοιμημένων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων