12/11/2022 12/11/2022 Την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022 τελέσθηκε, στον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής στα Προσφυγικά της πόλεως των Πατρών, η Εξόδιος Ακολουθία του αειμνήστου Πρωτοπρεσβυτέρου Αλεξάνδρου Παπαδόπουλου. Συμπροσευχόμενοι στο Ιερό Βήμα παρέστησαν ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος και ο Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος. Επίσης προσήλθε πλειάδα ιερέων τόσο από την...
12 Νοεμβρίου, 2022 - 18:05
Τελευταία ενημέρωση: 12/11/2022 - 18:16

Η Εξόδιος Ακολουθία του π. Αλέξανδρου Παπαδόπουλου στην Πάτρα

Διαδώστε:
Η Εξόδιος Ακολουθία του π. Αλέξανδρου Παπαδόπουλου στην Πάτρα

Την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022 τελέσθηκε, στον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής στα Προσφυγικά της πόλεως των Πατρών, η Εξόδιος Ακολουθία του αειμνήστου Πρωτοπρεσβυτέρου Αλεξάνδρου Παπαδόπουλου.

Συμπροσευχόμενοι στο Ιερό Βήμα παρέστησαν ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος και ο Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος. Επίσης προσήλθε πλειάδα ιερέων τόσο από την Ιερά Μητρόπολη Πατρών, όσο και από την Ιερά Μητρόπολή μας, καθώς και πλήθος πιστών, με σκοπό να τιμήσουν και να προπέμψουν στην αιωνιότητα τον μακαριστό π. Αλέξανδρο.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Ιερώνυμος και οι κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια και την ολόθυμη συμπαράστασή τους προς την οικογένεια του μακαριστού και προσεύχονται ο Κύριος να αναπαύσει την ψυχή του και να παρηγορεί τις καρδιές της μητέρας, της συζύγου, του τέκνου και των αδελφών του.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων