05/03/2019 05/03/2019 Δημόσια συγγνώμη ζητά με ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, σχετικά με δημοσίευμά της που αναρτήθηκε και βασίστηκε σε ανύπαρκτο κείμενο της εφημερίδας Αυγή. Η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Στην ιστοσελίδα μας και στο χθεσινό δημοσίευμά μας με τίτλο «ΠΟΛΥ ΜΙΣΟΣ! ΝΑΙ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΠΟΛΥ ΜΙΣΟΣ» παραθέσαμε και το κατωτέρω κείμενον ως δημοσίευμα της...
05 Μαρτίου, 2019 - 14:25

Ι.Μ. Καλαβρύτων: “Συγγνώμην!”

Διαδώστε:
Ι.Μ. Καλαβρύτων: “Συγγνώμην!”

Δημόσια συγγνώμη ζητά με ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, σχετικά με δημοσίευμά της που αναρτήθηκε και βασίστηκε σε ανύπαρκτο κείμενο της εφημερίδας Αυγή.

Η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως

Στην ιστοσελίδα μας και στο χθεσινό δημοσίευμά μας με τίτλο «ΠΟΛΥ ΜΙΣΟΣ! ΝΑΙ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΠΟΛΥ ΜΙΣΟΣ» παραθέσαμε και το κατωτέρω κείμενον ως δημοσίευμα της εφημερίδος ΑΥΓΗ της 9ης Ιανουαρίου τρ. έ. Το δημοσίευμα αυτό μας το είχαν αποστείλει με e-mail.

Καθώς όμως εξ υστέρου πληροφορηθήκαμε, το δημοσίευμα αυτό δεν προέρχεται από την εφημερίδα ΑΥΓΗ, αλλά είναι πλαστό-κατασκευασμένο. Ουδέποτε δημοσιεύθηκε στην ΑΥΓΗ!
Και ναί μεν, συμφωνούμε με το περιεχόμενο του δημοσιεύματος, ότι δηλ. τα «νέα μαθήματα στο Σχολείο βοηθούν στην ενσωμάτωση των Ελληνόπουλων στη νέα πολυπολιτισμική Κοινωνία», αλλά διορθώνουμε, ότι το κείμενο αυτό ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ δημοσίευμα της εφημερίδος ΑΥΓΗ. Κάποιοι το κατασκεύασαν και μας το διεβίβασαν!
Μας εξηπάτησαν, εκείνοι που μας το διεβίβασαν! Κι εμείς «καλή τη πίστει» το αναδημοσιεύσαμε. Γι αυτό και εσπεύσαμε να το διορθώσουμε αμέως στο ημέτερον blog:«mkka.blogspot.com».
Ζητούμε., λοιπόν, συγγνώμην και από τους αναγνώστες μας και από τους παράγοντες της εφημερίδος ΑΥΓΗ.
Ταῦτα πρός αποκατάστασιν τῆς αληθείας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων