29/05/2019 29/05/2019 Ιερά Αγρυπνία θα τελεστεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου. Σκοπός της Αγρυπνίας είναι η προσευχή προς την Υπεραγία Θεοτόκο για τη σωτηρία της πατρίδος. Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως: Γνωστοποιούμε ότι το απόγευμα της ερχόμενης Παρασκευής 31 Μαΐου προς ξημερώματα Σαββάτου 1ης Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη Αγρυπνία με σκοπό την...
29 Μαΐου, 2019 - 10:55

Ιερά Αγρυπνία για τη σωτηρία της πατρίδος στο Αίγιο

Διαδώστε:
Ιερά Αγρυπνία για τη σωτηρία της πατρίδος στο Αίγιο

Ιερά Αγρυπνία θα τελεστεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου. Σκοπός της Αγρυπνίας είναι η προσευχή προς την Υπεραγία Θεοτόκο για τη σωτηρία της πατρίδος.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως:

Γνωστοποιούμε ότι το απόγευμα της ερχόμενης Παρασκευής 31 Μαΐου προς ξημερώματα Σαββάτου 1ης Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη Αγρυπνία με σκοπό την έντονη προσευχή προς την Υπεραγία Θεοτόκο για τη σωτηρία της πατρίδος μας. Η Αγρυπνία θα τελεστεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου στις 8.30μ.μ.
Θερμότατα παρακαλούμε τους χριστιανούς μας να προσέλθουν και «ἐν ἐνί στόματι καί μιᾷ καρδίᾳ» να αναπέμψουμε θερμή ικεσία προς την Παναγία μας για την πατρίδα μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων