13/04/2022 13/04/2022 Ιερός Ναός μπήκε, για ακόμη μία φορά, στο στόχαστρο ασεβών κακοποιών και επιτηδείων διαρρηκτών, οι οποίοι δρουν το τελευταίο διάστημα στην ευρύτερη περιοχή της Αιγιαλείας, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας από τις 11 Απριλίου. Συγκεκριμένα, από το Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Νεκταρίου, στην περιοχή Αγ. Κωνσταντίνου Αιγιαλείας, εκλάπησαν οι εξωτερικές μονάδες...
13 Απριλίου, 2022 - 19:48
Τελευταία ενημέρωση: 13/04/2022 - 19:50

Ιερό παρεκκλήσιο στο στόχαστρο διαρρηκτών

Διαδώστε:
Ιερό παρεκκλήσιο στο στόχαστρο διαρρηκτών

Ιερός Ναός μπήκε, για ακόμη μία φορά, στο στόχαστρο ασεβών κακοποιών και επιτηδείων διαρρηκτών, οι οποίοι δρουν το τελευταίο διάστημα στην ευρύτερη περιοχή της Αιγιαλείας, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας από τις 11 Απριλίου.

Συγκεκριμένα, από το Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Νεκταρίου, στην περιοχή Αγ. Κωνσταντίνου Αιγιαλείας, εκλάπησαν οι εξωτερικές μονάδες των κλιματιστικών μηχανημάτων και τα καλώδια των εξωτερικών προβολέων.

«Το γεγονός αυτό, για το οποίο άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Αιγίου και, βεβαίως, ενημερώθηκε έγκαιρα η Ιερά Μητρόπολη προκαλεί βαθυτάτη θλίψη, διότι κάποιοι συνάνθρωποί μας, παραβιάζοντας κάθε έννοια δικαίου και νομιμότητας, δεν διστάζουν να βεβηλώνουν ακόμη και τους ιερούς χώρους», τονίστηκε από την Ιερά Μητρόπολη που επισημαίνει και τα εξής: «Η Ιερά Μητρόπολη, δια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Ιερωνύμου, εύχεται να αποκατασταθεί το ταχύτερο δυνατό η απώλεια στο Ιερό Παρεκκλήσιο και με την βοήθεια της Αστυνομίας να προληφθούν τέτοιες παραβατικές συμπεριφορές και παρόμοια έκνομα περιστατικά».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων