20/03/2024 20/03/2024 Καθημερινό φαινόμενο αποτελεί πλέον η διάρρηξη ναών ανά την επικράτεια καθώς ιερόσυλοι δεν διστάζουν να παραβιάσουν τις πόρτες ναών και να κλέψουν ό,τι βρουν μπροστά τους.  Πρόσφατα παραδείγματα του φαινομένου διάρρηξης ναών έρχονται από την Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας. Την προηγούμενη εβδομάδα, άγνωστοι εισέβαλαν και διέρρηξαν τους Ιερούς Ναούς Αγίας Μαρίνης Γουμένισσας και Αγίου...
20 Μαρτίου, 2024 - 9:54
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2024 - 10:10

Ιερόσυλοι διέρρηξαν δύο ναούς στην επαρχία Καλαβρύτων

Διαδώστε:
Ιερόσυλοι διέρρηξαν δύο ναούς στην επαρχία Καλαβρύτων

Καθημερινό φαινόμενο αποτελεί πλέον η διάρρηξη ναών ανά την επικράτεια καθώς ιερόσυλοι δεν διστάζουν να παραβιάσουν τις πόρτες ναών και να κλέψουν ό,τι βρουν μπροστά τους. 

Πρόσφατα παραδείγματα του φαινομένου διάρρηξης ναών έρχονται από την Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας. Την προηγούμενη εβδομάδα, άγνωστοι εισέβαλαν και διέρρηξαν τους Ιερούς Ναούς Αγίας Μαρίνης Γουμένισσας και Αγίου Νικολάου Δροσάτου Καλαβρύτων.

“Πληροφορούμε τον χριστεπώνυμο λαό μας ότι, κατά την προηγούμενη εβδομάδα, άγνωστοι εισέβαλαν και διέρρηξαν τους Ιερούς Ναούς Αγίας Μαρίνης Γουμένισσας και Αγίου Νικολάου Δροσάτου Καλαβρύτων. Τα γεγονότα καταγγέλθηκαν στην αρμόδια υπηρεσία της Ασφάλειας Καλαβρύτων, η οποία διερευνά την υπόθεση με σκοπό τον εντοπισμό των διαρρηκτών”, αναφέρει η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων