22/09/2021 22/09/2021 Ανακοίνωση με την οποία προτρέπει τους πιστούς να τηρούν τα μέτρα κατά την πανδημίας εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας. Αφορμή στάθηκε η αύξηση κρουσμάτων covid-19, που παρατηρήθηκε πρόσφατα στην ανατολική Αιγιάλεια. “Εναρμονιζόμενη, εξ άλλου, με την επίσημη θέση της Εκκλησιαστικής Ιεραρχίας και της Ιεράς Συνόδου επισημαίνει ότι η Εκκλησία και η Επιστήμη συμπορεύονται...
22 Σεπτεμβρίου, 2021 - 13:55
Τελευταία ενημέρωση: 22/09/2021 - 14:32

Καλαβρύτων: Εμπιστοσύνη στην επιστημονική κοινότητα

Διαδώστε:
Καλαβρύτων: Εμπιστοσύνη στην επιστημονική κοινότητα

Ανακοίνωση με την οποία προτρέπει τους πιστούς να τηρούν τα μέτρα κατά την πανδημίας εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας. Αφορμή στάθηκε η αύξηση κρουσμάτων covid-19, που παρατηρήθηκε πρόσφατα στην ανατολική Αιγιάλεια.

“Εναρμονιζόμενη, εξ άλλου, με την επίσημη θέση της Εκκλησιαστικής Ιεραρχίας και της Ιεράς Συνόδου επισημαίνει ότι η Εκκλησία και η Επιστήμη συμπορεύονται και συστρατεύονται”, υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση με τον Μητροπολίτη κ. Ιερώνυμο να προτρέπει τους συμπολίτες του να εμπιστεύονται την επιστημονική κοινότητα και σε συνεννόηση με τον οικογενειακό τους ιατρό να ακολουθούν τις οδηγίες και υποδείξεις τους.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων & Αιγιαλείας με αφορμή την αύξηση κρουσμάτων covid-19, που παρατηρήθηκε πρόσφατα στην ανατολική Αιγιάλεια και την αντίστοιχη παρέμβαση του Φαρμακευτικού και Ιατρικού Συλλόγου Αιγιαλείας, με αυξημένο αίσθημα ενδιαφέροντος και ευθύνης εφιστά την προσοχή σε όλους τους πολίτες, ως προς την λήψη και την τήρηση όλων των απαραιτήτων μέτρων, που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, η οποία εξακολουθεί να μαστίζει την ανθρωπότητα.

Εναρμονιζόμενη, εξ άλλου, με την επίσημη θέση της Εκκλησιαστικής Ιεραρχίας και της Ιεράς Συνόδου επισημαίνει ότι η Εκκλησία και η Επιστήμη συμπορεύονται και συστρατεύονται δια μία ακόμη φορά προτείνοντας ενδεδειγμένες λύσεις προσαρμοσμένες στην αντιμετώπιση των δυσχερειών, πού κάθε φορά προκύπτουν.

Πατρικώς και φιλαδέλφως, επομένως, η Ιερά Μητρόπολη δια του Σεπτού Ποιμενάρχου μας προτρέπει τους συμπολίτες μας να εμπιστεύονται την επιστημονική κοινότητα και σε συνεννόηση με τον οικογενειακό τους ιατρό να ακολουθούν τις οδηγίες και υποδείξεις τους, ώστε να διευκολύνεται το έργο της αποτελεσματικής αντιμετώπισης της πανδημίας και της αποσόβησης περαιτέρω δυσχερέστερων καταστάσεων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων