02/11/2022 02/11/2022 Μια παράδοση 65 ετών συνεχίζει η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας καθώς στο πλαίσιο της κατηχήσεως ξεκινούν και πάλι μετά την παύση της πανδημίας, οι εσπερινές ομιλίες της Κυριακής. Η έναρξη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 18.30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Νεότητος «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» της Ιεράς Μητροπόλεως, επί της οδού...
02 Νοεμβρίου, 2022 - 18:30
Τελευταία ενημέρωση: 02/11/2022 - 18:01

Ξεκινούν οι ομιλίες της Κυριακής στην Μητρόπολη Καλαβρύτων

Διαδώστε:
Ξεκινούν οι ομιλίες της Κυριακής στην Μητρόπολη Καλαβρύτων

Μια παράδοση 65 ετών συνεχίζει η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας καθώς στο πλαίσιο της κατηχήσεως ξεκινούν και πάλι μετά την παύση της πανδημίας, οι εσπερινές ομιλίες της Κυριακής.

Η έναρξη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 18.30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Νεότητος «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» της Ιεράς Μητροπόλεως, επί της οδού Πολυχρονιάδου 8 στο Αίγιο. Κατά την πρώτη αυτή συνάντηση θα τελεστεί ο Αγιασμός και θα ακολουθήσει ομιλία από τον Αρχιμανδρίτη π. Ιωακείμ Βενιανάκη, Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεώς Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, με θέμα: «Αλλάζει άραγε ο άνθρωπος;».

«…διά του τρόπου αυτού αυξάνεται και η ελπίδα μας για ένα καλύτερο αύριο, αφού μέσα από τις ομιλίες αυτές και γενικώς μέσα από τη διδασκαλία της Ορθοδόξου Εκκλησίας, που συμπεριλαμβάνει κάθε πτυχή της ανθρώπινης ζωής, διδασκόμαστε την αγάπη, την ανεκτικότητα και τη φιλανθρωπία προς τον συνάνθρωπό μας», αναφέρεται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων