02/02/2023 02/02/2023 Αρχιερατικό ετήσιο Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής της μακαριστής Αδαμαντίας Μπουρδή θα τελεσθεί την προσεχή Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στον Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου. Η κεκοιμημένη, όπως αναφέρει σε ανακοινωθέν της η μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας «ήταν εκλεκτός άνθρωπος η οποία ως εθελόντρια της Ιεράς Μητροπόλεώς μας αναλώθηκε με θυσιαστική αγάπη στη διακονία των πασχόντων...
02 Φεβρουαρίου, 2023 - 19:45
Τελευταία ενημέρωση: 02/02/2023 - 19:38

Μνημόσυνο κεκοιμημένης εθελόντριας της Μητρόπολης Καλαβρύτων

Διαδώστε:
Μνημόσυνο κεκοιμημένης εθελόντριας της Μητρόπολης Καλαβρύτων

Αρχιερατικό ετήσιο Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής της μακαριστής Αδαμαντίας Μπουρδή θα τελεσθεί την προσεχή Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στον Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου.

Η κεκοιμημένη, όπως αναφέρει σε ανακοινωθέν της η μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας «ήταν εκλεκτός άνθρωπος η οποία ως εθελόντρια της Ιεράς Μητροπόλεώς μας αναλώθηκε με θυσιαστική αγάπη στη διακονία των πασχόντων αδελφών μας της τρίτης ηλικίας για περισσότερο από τρεις δεκαετίες τόσο στο Καλλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό Διακονικό Κέντρο των Καλαβρύτων, όσο και στο Αγάπης Μέλαθρον «Ο Άγιος Χαράλαμπος» της πόλεως του Αιγίου. Προς τούτο προσκαλούνται όσοι επιθυμούν να τιμήσουν τη μνήμη της μακαριστής να προσέλθουν στο Ιερό Μνημόσυνο προκειμένου να συμπροσευχηθούμε για την ανάπαυση της ψυχής της αείμνηστης Αδαμαντίας και την κατάταξη αυτής «εν χώρα ζώντων», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Μητρόπολης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων