23/03/2023 24/03/2023 Καθώς διανύουμε την κατανυκτική περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής και στο πλαίσιο της πνευματικής  προετοιμασίας για την εορτή της Αναστάσεως του Κυρίου,  την προσεχή Δ΄ Κυριακή των Νηστειών, 26η Μαρτίου ε.έ. (ημέρα τιμής και μνήμης του Οσίου Ιωάννου του Σιναΐτου, συγγραφέως της Κλίμακος) και ώρα 6.30΄ απογευματινή, θα τελεσθεί, στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου...
23 Μαρτίου, 2023 - 21:46
Τελευταία ενημέρωση: 24/03/2023 - 13:53

Ο 5ος Κατανυκτικός Εσπερινός στον Ι.Ν Αγίου Ιωάννου Καλλιθέας Αιγίου

Διαδώστε:
Ο 5ος Κατανυκτικός Εσπερινός στον Ι.Ν Αγίου Ιωάννου Καλλιθέας Αιγίου

Καθώς διανύουμε την κατανυκτική περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής και στο πλαίσιο της πνευματικής  προετοιμασίας για την εορτή της Αναστάσεως του Κυρίου,  την προσεχή Δ΄ Κυριακή των Νηστειών, 26η Μαρτίου ε.έ. (ημέρα τιμής και μνήμης του Οσίου Ιωάννου του Σιναΐτου, συγγραφέως της Κλίμακος) και ώρα 6.30΄ απογευματινή, θα τελεσθεί, στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Καλλιθέας Αιγίου, ο 5ος Κατανυκτικός Εσπερινός, χοροστατούντος του  Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερωνύμου.

Τον Θείο λόγο θα κηρύξει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Φιλάρετος Θεοδωρακόπουλος, Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεώς, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: «Από το πάθος της οργής στην αρετή της αοργησίας».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων