14/08/2022 14/08/2022 Στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου της μαρτυρικής πόλης των Καλαβρύτων ιερούργησε σήμερα, Κυριακή Θ’ Ματθαίου, Προεόρτια της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου, ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος.  Ο Σεβασμιώτατος στο τέλος της Θείας Λειτουργίας τέλεσε το ετήσιο μνημόσυνο της “Καλαβρυτινής Μάνας”. Τον επιμνημόσυνο λόγο εκφώνησε η Δικηγόρος Νάντια Κωνσταντίνου – Καρκούλια η...
14 Αυγούστου, 2022 - 14:32
Τελευταία ενημέρωση: 14/08/2022 - 14:37

Ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος στο ετήσιο μνημόσυνο της “Καλαβρυτινής Μάνας”

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος στο ετήσιο μνημόσυνο της “Καλαβρυτινής Μάνας”

Στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου της μαρτυρικής πόλης των Καλαβρύτων ιερούργησε σήμερα, Κυριακή Θ’ Ματθαίου, Προεόρτια της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου, ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος. 

Ο Σεβασμιώτατος στο τέλος της Θείας Λειτουργίας τέλεσε το ετήσιο μνημόσυνο της “Καλαβρυτινής Μάνας”.

Τον επιμνημόσυνο λόγο εκφώνησε η Δικηγόρος Νάντια Κωνσταντίνου – Καρκούλια η οποία τόνισε μεταξύ άλλων ότι η Καλαβρυτινή μάνα υπήρξε καταλύτης της αναγέννησης των Καλαβρύτων και μοχλός πίεσης θετικής προόδου. Παρέστησαν οι τοπικές αρχές καθώς και εκπρόσωποι Καλαβρυτινών Συλλόγων.

Δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων