03/12/2020 03/12/2020 Θεία Λειτουργία θα τελεστεί στον Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στο Αίγιο για τα ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου πρώην Καλαβρύτων κ. Αμβροσίου την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου σύμφωνα με την ανακοίνωση της Μητροπόλεως.  Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: “Την ερχόμενη Δευτέρα, 7η Δεκεμβρίου, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία μας τιμά την ιερά μνήμη του Αγίου Αμβροσίου, Επισκόπου...
03 Δεκεμβρίου, 2020 - 20:10
Τελευταία ενημέρωση: 03/12/2020 - 19:41

Ονομαστήρια Μητροπολίτη πρώην Καλαβρύτων κ. Αμβροσίου

Διαδώστε:
Ονομαστήρια Μητροπολίτη πρώην Καλαβρύτων κ. Αμβροσίου

Θεία Λειτουργία θα τελεστεί στον Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στο Αίγιο για τα ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου πρώην Καλαβρύτων κ. Αμβροσίου την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου σύμφωνα με την ανακοίνωση της Μητροπόλεως. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: “Την ερχόμενη Δευτέρα, 7η Δεκεμβρίου, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία μας τιμά την ιερά μνήμη του Αγίου Αμβροσίου, Επισκόπου Μεδιολάνων, εορτάζει τα ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος.

Το πρωί της Δευτέρας θα τελεστεί Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Αιγίου υπέρ υγείας και μακροημερεύσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων