27/02/2019 27/02/2019 Από την Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, γνωστοποιείται ότι όσοι εκ των πιστών δεν μπόρεσαν να προσέλθουν στο Επισκοπείο Αιγίου για να παραλάβουν τα δώρα που έτυχαν κατά την ημέρα εορτής των ονομαστηρίων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου, κ. Αμβροσίου, μπορούν να το κάνουν τις προσεχείς ημέρες, αρχής γενομένης από την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου μέχρι και την...
27 Φεβρουαρίου, 2019 - 16:29

Παραλαβή δώρων από την ημέρα ονομαστηρίων του Μητρ. Αμβροσίου

Διαδώστε:
Παραλαβή δώρων από την ημέρα ονομαστηρίων του Μητρ. Αμβροσίου

Από την Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, γνωστοποιείται ότι όσοι εκ των πιστών δεν μπόρεσαν να προσέλθουν στο Επισκοπείο Αιγίου για να παραλάβουν τα δώρα που έτυχαν κατά την ημέρα εορτής των ονομαστηρίων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου, κ. Αμβροσίου, μπορούν να το κάνουν τις προσεχείς ημέρες, αρχής γενομένης από την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου μέχρι και την Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2019.

Η παραλαβή των δώρων που έχουν απομείνει (συνολικά 81) θα γίνεται μόνο από το Επισκοπείο Αιγίου, από τις 10π.μ. μέχρι τις 12 το μεσημέρι.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων